67.000 har sett Trines nyttårstale – Romerikes Blad

MetaResource COMO titular hasta que me lokaler midt me Lillestrøm sentrum. Bedriften er et resultat av Trine Åldstedts drøm om å unidad med coaching basert på PNL (se faktaramme). Etter sarna år i ulike jobber me banco, finans og i NRK tok hun i 2004 spranget og a partir de MetaResource COMO. I 2014 ble bedriften kåret til en av årets gaselle-bedrifter.

– Det var duro temporal og lite lønn me starten. Min første lønnsutbetaling var på 1750 corona, ler hun.

La PNL

MetaResource me Lillestrøm er et firma som spesialiserer seg på coaching gjennom bruk av de la PNL.

La PNL (programación Neuro-lingüística) ble utviklet på 70-tallet av amerikanerne Richard Bandler og John Grinder.

La PNL kan defineres som es selvutviklingsteknikk der målet er å endre måten vi tenker på.

La PNL er dels til omstridt og anerkjennes ikke av fagmiljøer innen psykologi og lingvistikk.

Underskudd a år på rad

Åldstedt betegner seg som en av Norges første profesjonelle coacher. Hun var med å bygge opp bransjestandarder para el entrenamiento de og å stifte Den Norske Coachforening.

På det meste har MetaResource vært oppe yo de ansatte, los hombres nå er staben redusert hasta tre. I tillegg er 25-30 kursholdere og coacher tilknyttet på oppdragsbasis. Årsregnskapet para el año 2016, viste et negativt resultat på 16.000 corona, og også året før viste regnskapet røde de altura.

– Fjoråret ble tøft. Opprettelsen av et datterselskap me Trondheim er hovedårsaken hasta det dårlige resultatet, los hombres nå har vi akkurat oppsummert 2017 og kan konstatere en el vi går me pluss, sier Åldstedt.

Å tjene penger har imidlertid aldri vært hovedmotivasjonen, ifølge Åldstedt.

– Jeg brenner etter å få ut budskapet om å lære seg livsmestring og mental trening. En flere skal få med seg denne fantastiske lærdommen. Los hombres som entreprenør ser jeg jo en jeg fortsatt har es del å lære, sier Åldstedt.

Coaching: Trine Åldstedt har virkeliggjort drømmen om å leve av å drive med coaching etter NLP-metoden.

Coaching: Trine Åldstedt har virkeliggjort drømmen om å leve av å unidad med coaching etter PNL-metoden.

– Es aha-opplevelse

Hun kom sobre PNL para hombre hun jobbet me NRK på slutten av 90-tallet og beskriver det som en aha-opplevelse. Kort fortalt er PNL es metodikk som går ut på en mennesket opplever verden gjennom sanser, en språket vårt gatillo tankemønstre samt en el vi agerer etter vaner som er tillært. Først når vi lærer hvordan mennesket fungerer kan vi få tilgang til våre egne ressurser.

– Sarna vil synes en det høres litt svevende ut?

– Vi ser en la popular som tar utdanning innen PNL får en skikkelig oppvåkning. De får klarhet og grep om indre ressurser, sier Åldstedt.

– Romerike er fantastisk!

Trine Åldstedt er opprinnelig trønder, los hombres gjorde romeriking av seg i 2003 da hun flyttet til Skedsmo. Nå er hun bosatt på Frogner me Sørum, og i 2011 flyttet hun også firmaet sitt, MetaResource COMO, fra Oslo hasta Lillestrøm. Fra lokaler sentralt me Oslo sentrum valgte de å etablere seg me Lillestrøm, et valg Åldstedt ikke angrer på.

– Romerike er fantastisk! Et fantasisk sted å bo og et fantastisk sted å unidad de negocio, sier Åldstedt entusiastisk.

Fra lokalene med utstikt til Storgata controlador de med coaching og med utdanning av coacher. Golpear kommer folk fra hele landet para å unidad selvutvikling.

Facebook og Youtube

La sarna vil kjenne igjen Trine Åldstedt fra Facebook og Youtube. Nyttårstalen hun publiserte 1. januar i år et så langt ajustes av 67.000 personer.

– Hva er det med ditt budskap som gjør en du treffer så de la sarna, tror du?

– Mennesket er den mest avanserte skapningen vi kjenner til, los hombres vi lærer ingenting på skolen om hvordan vi fungerer som mennesker. Vi må lære hvordan vi konkret fungerer, a través de sanser, språk og vaner,para der ligger nøkkelen til å få forløst ressursene våre, sier Åldstedt.

– Hvem er den typiske kunden?

– Det er alle typer mennesker, både privatpersoner som ønsker selvutvikling eller omskolering, ledere som trenger å styrke seg me lederrollen. Den yngste som har vært innom su var 16 år, den eldste 68, sier Åldstedt.

Hasta nå har MetaResource utdannet 1.386 personer til sertifiserte PNL-ere og coacher.

Jabón Natural Málaga Cosmética Natural Málaga

Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.lacosmeticanatural.com/67-000-har-sett-trines-nyttarstale-romerikes-blad/
YouTube
YouTube
Instagram
LinkedIn
Pinterest
RSS
SHARE
简体中文EnglishFrançaisDeutschItaliano日本語मराठीNorsk bokmålPortuguêsРусскийEspañolSvenska
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://www.lacosmeticanatural.com/67-000-har-sett-trines-nyttarstale-romerikes-blad
YouTube
YouTube
Instagram
LinkedIn
Pinterest
RSS
SHARE